Fotbollsklubb söker Stockholms

Sortera på: Nyast först

ESSINGE IK SÖKER MÅLVAKT

Kungsholmen (Stockholms) - 2019/11/15

Essinge IK är en klubb som i år fyllde 100 år och spelade div 5. Tyvärr lyckades vi inte hålla oss kvar. Det blir div 6 nästa år och vi har som målsättning att ta oss tillbaka direkt. Nu söker vi en målvakt till vårt herrlag som kan ge oss stabilitet. Vi har dragit ner på träningen nu och tränar så ...

Söker spelare, nytt lag div 7

Södertälje (Stockholms) - 2016/12/31

Hej! Vi är ett nystartat seniorlag och behöver fler spelare. Är du intresserad så meddela mig så snart du kan. Vi har börjat träna sedan december. Målet är att vinna division 7 och alla är välkomna att provträna. Vi spelar i Södertälje.

Futsalspelare sökes

Futsalspelare sökes

Stockholm (Stockholms) - 2016/12/14

Stockholm Futsal Club har ett damlag, tre ungdomslag samt två herrlag. Vi håller hus i Farsta. Välkommen: sthlmfc.futsal.se/spela /Ove (Ordf. SFC)

Målvakt

(Stockholms) - 2016/12/01

Division 2 klubb i Stockholmsområdet söker en erfaren målvakt inför kommande säsong, jobb och boende kan ordnas åt rätt spelare.

Division 1 klubb

(Stockholms) - 2015/03/07

Vi är en division 1 klubb (fotboll) som söker efter en bra forward med ett dokumenterat målfacit. Arbete, bostad och lön kan ordnas. Skicka kontaktuppgifter, ev. länkar och lite om dig själv så tar vi kontakt med dig!

  • 1