Sportchef's profil


Profile

  • Full name: Sportchef
  • Adress:
  • Plats:
  • Webbsida:
  • User Description:

Senaste annonserna

Sportchef/scout

() - 2018/07/25

Söker nytt uppdrag i norra/mellersta Sverige som sportchef eller scout åt satsande klubb. Har bra erfarenhet, CV skickas till intressent. Skriv gärna några rader om klubben och era ambitioner.

Målvakt

(Stockholms) - 2016/12/01

Division 2 klubb i Stockholmsområdet söker en erfaren målvakt inför kommande säsong, jobb och boende kan ordnas åt rätt spelare.

Mittfältare

() - 2016/11/29

Hej, Jag är en 21-årig Svensktalande spelare från Finland som söker lag i tvåan och uppåt i Sverige. Spelar i högstaligan i Finland, har startat i 90% av matcherna. Betraktar mig som en teknisk tvåvägsspelare och vill komma till ett lag där mina offensiva kvaliteer kommer till sin rätt. Vill spela i...

Forward

(Utomlands) - 2016/06/22

Tyskt division 3 lag söker forward med erfarenhet av minst div.1 och kvalitéer för Superettan. Svara med namn, klubb och din kontraktssituation.

Vänsterback

() - 2015/11/25

Är en 24-årig vänsterfotat spelare, som har bott och spelat i USA under två år. Söker en klubb som strävar uppåt i seriesystemet och idag spelar i lägst division II - gärna högre! Ser mig främst som en vänsterback. Gillar ett modernt spelsätt med ytterbackarna som deltagande i anfallsspelet. Har var...

Bandyspelare

(Norrbottens) - 2015/03/10

Bandyspelare som senaste säsongen spelat i division 1, söker nytt lag söderut. Har spelat som mittfältare, men kan även spela back eller halv. Har producerat en hel del assist under åren. Önskar spela i en Allsvensk klubb eller i ett topplag i ettan. Jobb och boende är ett krav för flytt, kontakta m...

Division 1 klubb

(Stockholms) - 2015/03/07

Vi är en division 1 klubb (fotboll) som söker efter en bra forward med ett dokumenterat målfacit. Arbete, bostad och lön kan ordnas. Skicka kontaktuppgifter, ev. länkar och lite om dig själv så tar vi kontakt med dig!

Bandyspelare

Kalix (Norrbottens) - 2015/02/02

Bandyforward som spelar i ett topplag i division 1, kommer att flytta söderöver till sommaren. Söker nu ett satsande division 1 lag eller ett Allsvenskt lag. Hör av er för mer information.

Bra ytterback

Lund (Skåne) - 2015/01/16

Hej är en 23-årig norrlänning som flyttar till Lund för studier. Har spelat fotboll på division 4 nivå. Söker ett roligt gäng!

Satsar mor 2.an

Uppsala (Uppsala) - 2015/01/16

Division 3 klubb i Uppsala, har ett bra försvar och en bra ledarstab. Vi söker kreativa och offensiva spelare som vill vara med på resan mot toppen:-) Jobb och boende hjälper vi till med!